Hlavní navigace

Aleš Janků zůstává nadále předsedou sdružení Digi Monitor

23. 7. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Digitální kabelová televize DVB-C Autor: 115393
Digitální kabelová televize DVB-C
23. 7. 2007

Ve vedení volného sdružení právnických osob Digi Monitor se nic nezměnilo. V polovině července jsme přitom informovali, že jeho předseda Aleš Janků přešel na post výkonného ředitele Asociace provozovatelů kursových sázek. Sám Janků ale DigiZone.cz sdělil: Nadále zůstávám předsedou Digi Monitoru. Pravděpodobně bude tedy šéfovat oběma organizacím zároveň.

Aleš Janků informoval DigiZone.cz také o novinkách z Digi Monitoru: Právě jsme v procesu výběru agentury a zadání výzkumů pro oblasti Domažlicka a Ústí. První výstupy očekáváné v září. Webové strány bychom chtěli zprovoznit co nejdříve.

WT100

Digi Monitor byl ustavený letos 29. března, kdy se na půdě Českého telekomunikačního úřadu (ČTÚ) k této iniciativě přidaly společnosti UPC, Telefónica O2 Czech Republic, Czech Digital Group, Rohde and Schwarz, Česká televize, televize Nova a Prima. Místopředsedou sdružení se tehdy stal mluvčí UPC František Malina.

Sdružení bylo založeno za účelem uskutečnění systematického a dlouhodobého výzkumného programu přechodu na digitální vysílání na území České republiky a poskytování služeb a poradenské činnosti členům sdružení a dalším partnerům, informoval tehdy ČTÚ. Tento výzkum bude realizován v úzké spolupráci a za podpory ČTÚ, slíbil tehdy předseda Rady ČTÚ Pavel Dvořák.

Autor článku

Autor pracoval do ledna 2011 ve zpravodajství TV Z1. V redakci DigiZone.cz působil od startu v říjnu 2005 do dubna 2008 jako redaktor, pak i zástupce šéfredaktora.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).