Hlavní navigace

Atlas reaguje na spekulace o změně vedení

16. 3. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Petr Toman, předseda představenstva Atlas.cz, dnes Lupě poskytl oficiální vyjádření ke spekulacím o délce smlouvy generálního ředitele portálu Davida Duroně. Ten podle zákulisních informací měl ve funkci skončit během následujících dnů či týdnů. David Duroň má smlouvu na dobu neurčitou. Máme dlouhodobě dohodnuté podmínky a jako akcionáři i představenstvo jsme s jeho činností v Atlase velmi spokojeni. Osobně se domnívám, že ve chvíli jednoznačných úspěchů – prudce rostoucí návštěvnosti i…

Petr Toman, předseda představenstva Atlas.cz, dnes Lupě poskytl oficiální vyjádření ke spekulacím o délce smlouvy generálního ředitele portálu Davida Duroně. Ten podle zákulisních informací měl ve funkci skončit během následujících dnů či týdnů.

MMF24

David Duroň má smlouvu na dobu neurčitou. Máme dlouhodobě dohodnuté podmínky a jako akcionáři i představenstvo jsme s jeho činností v Atlase velmi spokojeni. Osobně se domnívám, že ve chvíli jednoznačných úspěchů – prudce rostoucí návštěvnosti i finačních výsledků – by bylo z naší strany zcela zásadní chybou měnit vedení firmy, jehož zásluhou je takových výsledků dosahováno. Takže spekulace o tom, že by měla být plánována změna na pozici CEO Atlas.cz, jsou opravdu zcela nesmyslné, prohlásil Petr Toman.

Potvrzenou změnou v managementu Atlasu je naopak příchod nové obchodní ředitelky, kterou se od 14. března stala Zdena Tučková, jež do tohoto okamžiku řídila regionální obchodní síť. Více informací o změnách v obchodních sítích všech tří nejvýznamějších českých portálů se můžete dočíst v dnešním článku Portály rozhazují nové obchodní sítě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je ředitelem médií vydavatelství Internet Info. V letech 2005 – 2008 působil jako šéfredaktor serveru Lupa.cz. Vystudoval Fakultu informatiky MU a Fakultu sociálních věd UK. Online komunikaci se věnuje i na svém blogu www.alesmiklik.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).