Hlavní navigace

Amazon.com: vymazání e‑booků z Kindle na dálku je fáma

23. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Amazon.com zaslal prostřednictvím svého zákaznického servisu vyjádření ke kauze údajného vymazání e-booků ze čtečky Kindle. Firma ve své odpovědi tvrdí, že obsah na blogu Outlawed by Amazon DRM je pouze fáma: Hello, thanks for your inquiry about the Blog post pertaining to Amazon revoking customers account.

Amazon.com zaslal prostřednictvím svého zákaznického servisu vyjádření ke kauze údajného vymazání e-booků ze čtečky Kindle. Firma ve své odpovědi tvrdí, že obsah na blogu Outlawed by Amazon DRM je pouze fáma:

Hello, thanks for your inquiry about the Blog post pertaining to Amazon revoking customers account.

I would like to confirm that the blog post which was posted earlier
regarding Amazon revoking customers account is a rumor. Amazon.com does
not comment about rumors or speculative news reports.

However, I can assure you that we have not posted anything about this. What you are reading on the Internet is not correct and I would request you to ignore these rumors.

Amazon.com se také údajně vyjádřil pro magazín Wired.com s tím, že by měl mít uživatel přístup ke svému obsahu i po zrušení účtu. Firma doporučila, by se uživatel v takovém případě obrátil na zákaznický servis:

We would like to clarify our policy on this topic. Account status should not affect any customer’s ability to access their library. If any customer has trouble accessing their content, he or she should contact customer service for help. Thank you for your interest in Kindle. 

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).