Hlavní navigace

Analýza české blogosféry

7. 7. 2005
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Společnost Newton I.T. zveřenila na MediaInfo.cz velice podrobný přehled medializace blogů od roku 2000 až do nynějška. Podle výsledků se o blozích v roce 2000 psalo pouze čtyřikrát, zatímco v roce 2004 těměř devětsetkrát. Analýza se také podrobně věnovala obsahu příspěvků o blozích publikovaných v tomto roce. Autorem píšícím o weblozích za první čtyři měsíce tohoto roku nejčastěji byl Daniel Dočekal a nejčastěji medializovanou událostí byl blog Iva Lukačoviče. Ta analýza je mnohem delší a…

Společnost Newton I.T. zveřenila na MediaInfo.cz velice podrobný přehled medializace blogů od roku 2000 až do nynějška. Podle výsledků se o blozích v roce 2000 psalo pouze čtyřikrát, zatímco v roce 2004 těměř devětsetkrát. Analýza se také podrobně věnovala obsahu příspěvků o blozích publikovaných v tomto roce. Autorem píšícím o weblozích za první čtyři měsíce tohoto roku nejčastěji byl Daniel Dočekal a nejčastěji medializovanou událostí byl blog Iva Lukačoviče. Ta analýza je mnohem delší a obsahuje spoustu dalších zajémavých zjištění. A potom mi pohrdavě mluvte něco o nesmyslné blogologii.

Autor článku

Autor do května 2013 působil jako CEO srovnávače Heureka.cz, předtím pracoval v jablonecké společnosti Miton. Vystudoval Hospodářskou fakultu v Liberci a příležitostně píše svůj blog Oříšek.net.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).