Hlavní navigace

Ashton Kutcher porazil na Twitteru kanál CNN

20. 4. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Hollywoodský herec Ashton Kutcher na výraznější úspěch na filmovém plátně zatím čeká, ale Twitter se mu ovládnout už podařilo. Jednatřicetiletý Kutcher, který si zahrál třeba ve filmech Osudový dotek, Texaští jezdci nebo Mejdan v Las Vegas, soutěžil s mediálním kolosem CNN o dosažení prvního milionu stoupenců (followers). Nakonec jedna z hvězd populárního seriálu That '70s Show kýženého milionu stoupenců dosáhla koncem minulého týdne. Nyní již Ashton Kutcher ukrojil první čtvrtinu z druhého…

Hollywoodský herec Ashton Kutcher na výraznější úspěch na filmovém plátně zatím čeká, ale Twitter se mu ovládnout už podařilo. Jednatřicetiletý Kutcher, který si zahrál třeba ve filmech Osudový dotek, Texaští jezdci nebo Mejdan v Las Vegas, soutěžil s mediálním kolosem CNN o dosažení prvního milionu stoupenců (followers). Nakonec jedna z hvězd populárního seriálu That '70s Show kýženého milionu stoupenců dosáhla koncem minulého týdne. Nyní již Ashton Kutcher ukrojil první čtvrtinu z druhého milionu followerů. Na Twitteru vystupuje jako aplusk.

WT100

Celý souboj, který fanoušci Twitteru hlavně v zahraničí dosti sledovali, začal tím, když Ashton Kutcher upozornil na fakt, že má skoro stejně followerů jako CNN. Zatím napsal přes 1600 poznámek a sám sleduje, co píší třeba Larry King, Oprah Winfrey, Michael Phelps nebo Tony Hawk. Jeho žena, Demi Moore, má mimochodem v současnosti o polovinu followerů méně. Ashton Kutcher slíbil za vítězství nakoupit deset tisíc moskytiér a přispět tak k zastavení šíření malárie. (IOL Technology)

Tip: Lupa.cz je také na Twitter.

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).