Hlavní navigace

BBC nabízí své pořady ke stažení jen pro uživatele Windows

30. 7. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Britská veřejnoprávní BBC přišla s veřejnou betaverzí služby iPlayer pro stahování vybraných televizních pořadů (údajně až 70 procent z původní tvorby), která je však dostupná jen z Velké Británie. Služba už způsobila menší poprask, protože pro stahování a sledování uvolněných pořadů je nutný softwarový přehrávač, který ovšem podporuje jen Windows XP. Na Internetu se objevila petice žádající BBC, aby službu zpřístupnila i pro uživatele alternativních systémů jako je Linux nebo Mac OS. Petici…

Britská veřejnoprávní BBC přišla s veřejnou betaverzí služby iPlayer pro stahování vybraných televizních pořadů (údajně až 70 procent z původní tvorby), která je však dostupná jen z Velké Británie. Služba už způsobila menší poprask, protože pro stahování a sledování uvolněných pořadů je nutný softwarový přehrávač, který ovšem podporuje jen Windows XP. Na Internetu se objevila petice žádající BBC, aby službu zpřístupnila i pro uživatele alternativních systémů jako je Linux nebo Mac OS. Petici podepsalo již přes deset tisíc lidí. (ZDNet)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).