Hlavní navigace

BBC: Olympijské hry sledovalo na mobilních zařízeních možná až 12 milionů lidí, 51.9 milionu v televizi

14. 8. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

BBC označila poslední olympijské hry za „multiplatformní“ a „první skutečně digitální“. Podle BBC její web a aplikace zaznamenala 9.2 milionu unikátních prohlížečů v mobilech a 2.3 milionu unikátních prohlížečů v tabletech. Právě mobily a tablety jsou také za 12 miliony požadavků na videa. Další zajímavá informace je, že použití tabletů vykazovalo špičku v devět hodin večer, u počítačů naopak v období oběda a odpoledne (a po konci pracovní doby jejich roli přebíraly mobily). Napříč všemi…

BBC označila poslední olympijské hry za „multiplatformní“ a „první skutečně digitální“. Podle BBC její web a aplikace zaznamenala 9.2 milionu unikátních prohlížečů v mobilech a 2.3 milionu unikátních prohlížečů v tabletech. Právě mobily a tablety jsou také za 12 miliony požadavků na videa. Další zajímavá informace je, že použití tabletů vykazovalo špičku v devět hodin večer, u počítačů naopak v období oběda a odpoledne (a po konci pracovní doby jejich roli přebíraly mobily). Napříč všemi platformy BBC zaznamenalo více než 106 milionů požadavků na video.

Zdroj: The story of the digital Olympics: streams, browsers, most watched, four screens

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).