Hlavní navigace

Bezdrátová kabelovka HD Signal naostro od 1. března, nabídne i HBO GO

28. 2. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 322915
28. 2. 2012

Videotéku HBO GO nabídne všem svým zákazníkům nová bezdrátová kabelová televize HD Signal, která po Novém roce nahradila dosavadní službu Spray TV od největší jihomoravské kabelové společnosti Self servis. Serveru DigiZone.cz to sdělil obchodní ředitel firmy Michal Král s tím, že po lednovém a únorovém zkušebním provozu odstartuje HD Signal naostro od 1. března. V nabídce je osm HD a osm SD placených televizních programů.

K TÉMATU: Bezdrátová kabelovka HD Signal zprovoznila web, nabízí osm HD kanálů

K dnešnímu dni jsou podepsány smlouvy s 10 poskytovateli a s dalšími poskytovateli jednáme, jsou to zejména ISP, ale i firmy, které se zabývají instalacemi společných televizních antén (STA), uvedl Král. Lokální operátoři tak budou HD Signal od Self servisu přeprodávat koncovým zákazníkům. Službu lze naladit na speciální mikrovlnnou anténu v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Olomouci a Jihlavě. Na stejnou anténu mohou diváci naladit i obsah volně šířených multiplexů DVB-T, tedy až 11 dalších televizních programů.

KL24

ČTĚTE TAKÉ: Služba HD Signal nebude vysílat jen pozemně, ale i přes kabel a v IPTV

Všichni naši zákazníci budou mít k dispozici za velmi přijatelný měsíční paušál službu HBO GO, která kromě videotéky bude zahrnovat i stream HBO. Služba bude k dipozici pro PC, MAC, Android a iOS, dodal Král s tím, že tato nabídka bude k dispozici od chvíle, kdy ji HBO oficiálně spustí. Její příjem bude možný přes internet, nikoli z pozemních vysílačů jako u ostatních programů v rámci nabídky HD Signal.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).