Hlavní navigace

Budete moci upgradovat na Windows Vista?

20. 7. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Tentokrát nebude řeč o hardwaru. Microsoft od středy 20. července informuje své zákazníky o tom, které předchozí verze Windows bude možné povýšit na očekávaná Windows Vista, která by měla přijít na trh v roce 2007. S žádnou možností upgradu nemohou počítat uživatelé Windows 2000 a 64bitové edice Windows XP. Pro uživatele Windows XP v edicích Home bude připraven upgrade na Windows Vista ve variantách Home Basic, Home Premium, Business a Ultimate. Uživatelé Windows XP Professional budou moci…

Tentokrát nebude řeč o hardwaru. Microsoft od středy 20. července informuje své zákazníky o tom, které předchozí verze Windows bude možné povýšit na očekávaná Windows Vista, která by měla přijít na trh v roce 2007. S žádnou možností upgradu nemohou počítat uživatelé Windows 2000 a 64bitové edice Windows XP. Pro uživatele Windows XP v edicích Home bude připraven upgrade na Windows Vista ve variantách Home Basic, Home Premium, Business a Ultimate. Uživatelé Windows XP Professional budou moci přejít na Windows Vista Business nebo Ultimate. Ti, kteří doposud dávali přednost Windows XP Media Center Edition, budou moci zvolit Windows Vista Home Premium nebo Ultimate. (Microsoft)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).