Hlavní navigace

Bývalá Playmate Playboye posilou Eurosportu ve Vancouveru

11. 2. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 2. 2010

UVNITŘ FOTO Švédská modelka, jedna z nejpopulárnějších tváří pánského časopisu Playboy v devadesátých letech a příležitostná herečka a zpěvačka Victoria Silvstedt, bude posilou panevropského sportovního kanálu Eurosport během nadcházejících zimních olympijských her v kanadském Vancouveru. Modelka by měla nabídnout v olympijském programu divákům uvolnění a netradiční pohled na některé sporty.

BRAND24

Victoria Silvstedt představí svoje oblíbené disciplíny z pohledu světové topmodelky a zároveň je bude hodnotit podle neobvyklých kritérií. Bývalá Playmate chce např. odpovědět na otázky, která disciplína je nejvíce sexy nebo jaké sportovní oblečení je nejslušivější. Silvstedt je bývalou lyžařkou, která byla ve švédském národním týmu alpského lyžování, avšak po těžkém zranění v devatenácti letech musela ukončit svoji sportovní kariéru. Na svůj koníček nezanevřela a pravidelně jezdí na závody Světového poháru i zimní olympijské hry jako fanoušek.

Švédská modelka a bývalá Playmate roku časopisu Playboy Victoria Silvstedt. Foto: victoriasilvsted­t.com

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).