Hlavní navigace

„Celebrity“ kanál E! odstartuje na Slovensku ještě letos, u nás asi až v příštím roce

25. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

První informace o plánech stanice vstoupit na český a slovenský trh se objevily letos v dubnu. Nadále platí, že program bohužel nebude prozatím lokalizován do češtiny.

Tematická stanice E!, která se bude jako jediná na českém a slovenském trhu orientovat výhradně na život celebrit a společenské dění, už u nás v letošním roce pravděpodobně neodstartuje. Serveru DigiZone.cz to sdělila minulý týden mediální zástupkyně kanálu Martina Zvířecí. Počítáme, že do konce roku stihneme program spustit na Slovensku, jednání s českými operátory stále probíhají. Diváci u nás se ho dočkají pravděpodobně v roce 2013, upřesnila Zvířecí.

CIF24

K TÉMATU: Programová novinka E! míří na showbiz, bez češtiny

Problémem E! je bohužel skutečnost, že se prozatím nepočítá s lokalizací. V tuto chvíli už jsme dohodnuti s operátory Slovak Telekom a Orange Slovensko, uvedla Zvířecí. Slovak Telekom bude program šířit v rámci IPTV služby Magio (nikoliv satelitní služby Magio Sat), Orange nabídne kanál také prostřednictvím své IP sítě. Program nebude součástí základního balíčku operátorů, potvrdila mediální zástupkyně stanice. O tom, že kanál E! míří na český trh informoval DigiZone koncem dubna.

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).