Hlavní navigace

Centrum spouští lifestylový web pro gurmány

23. 1. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Portál Centrum spustil nový web jménem Gurmán. Jak už název napovídá, nově spuštěná lifestylová příloha se bude točit okolo jídla a také nápojů včetně vína. Je to jedna z hlavních lifestylových obsahových příloh, kterou chceme letos podporovat. Češi už zdaleka nejedí jen knedlíky a nepijí krabicové víno. Stále více lidí si v tuzemsku dopřává různé lahůdky a speciality. My jim chceme přinášet co nezajímavější praktické rady, inspiraci, ale i testy různých pochutin a nápojů, říká Lenka Heroldová,…

Portál Centrum spustil nový web jménem Gurmán. Jak už název napovídá, nově spuštěná lifestylová příloha se bude točit okolo jídla a také nápojů včetně vína.

Je to jedna z hlavních lifestylových obsahových příloh, kterou chceme letos podporovat. Češi už zdaleka nejedí jen knedlíky a nepijí krabicové víno. Stále více lidí si v tuzemsku dopřává různé lahůdky a speciality. My jim chceme přinášet co nezajímavější praktické rady, inspiraci, ale i testy různých pochutin a nápojů, říká Lenka Heroldová, která má v Centru nový projekt na starosti. (Tisková zpráva)

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).