Hlavní navigace

České Radiokomunikace: O zařazení programů skupiny Nova do DVB-T2 intenzivně jednáme

5. 4. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na dnešním setkání s novináři přiblížil ředitel odboru regulace a strategie Českých Radiokomunikací Marcel Procházka další postup při spouštění přechodových DVB-T2 sítí.

Jak už jsme čtenáře informovali, další část přechodové DVB-T2 sítě Českých Radiokomunikací bude spuštěna ve čtvrtek 20. dubna a dotkne se obyvatel Ostravy, Brna a okolí. Na stejné datum svolávají České Radiokomunikace do Ostravy tiskovou konferenci, na které chtějí představit další plány ohledně přechodu na DVB-T2 a lokality, kterých se bude týkat. Zaznít by měly i informace o zařazení nových programů.

PSALI JSME: DVB-T2 v Brně a v Ostravě spustí České Radiokomunikace 20. dubna, zároveň ohlásí i plány pro další lokality

Na dotaz serveru DigiZone.cz ohledně zařazení programů skupiny Nova upřesnil ředitel odboru regulace a strategie Českých Radiokomunikací Marcel Procházka, že televize Nova zareagovala na nabídku účasti v přechodové síti později, až po datu spuštění její první části k 1. březnu. V současnosti obě společnosti podle Procházkova sdělení intenzivně jednají, jestli dojde k dohodě do zmíněného 20. dubna ale zatím nechce předjímat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).