Hlavní navigace

ČT 24 v pátek nabídne živě pietu za Jiřinu Jiráskovou z Vinohradského divadla

10. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Přímý přenos naváže na polední zprávy ČT 24 od 12:30. Herečtí kolegové a přátelé vzdají hold kolegyni, ale také bývalé ředitelce Vinohradského divadla.

Poslední rozloučení s herečkou Jiřinou Jiráskovou, která zesnula toto pondělí ve věku 81 let, na pietní shromáždění ve Vinohradském divadle v Praze nabídne v pátek po poledni živě zpravodajský kanál ČT 24. „Na Jiřinu Jiráskovou budou vzpomínat její přátelé a herečtí kolegové nejen z její domovské scény,“ informovala Marie Havlová z oddělení koordinace a skladby programu České televize. Půlhodinový přenos začne ve 12:30 hod.

K TÉMATU: Zemřela herečka Jiřina Jirásková. ČT 1 kvůli tomu změnila večerní program

Právě ČT uctila památku Jiřiny Jiráskové již v den jejího úmrtí, kdy nabídla film Zámek v Čechách a poté dokument Neobyčejné životy: Jiřina Jirásková. Televize Nova ve středu mimořádně zařadila do hlavního vysílacího času film Sestřičky a Prima family na Jiřinu Jiráskovou zavzpomínala v pořadu Top Star magazín a na své webové stránce, kde nabídla video s rozhovorem, v němž herečka vzpomíná na své první setkání se zpěvačkou Lucií Bílou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).