Hlavní navigace

Čtvrtina českých uživatelů tráví na Internetu více než 21 hodin týdně

25. 10. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Polovina Čechů tráví u Internetu mimo svoje pracovní povinnosti jednu až tři hodiny denně, vyplývá to ze zářijového průzkumu společnosti TNS AISA pro Seznam.cz. Čtvrtina uživatelů pak tráví na Internetu více než 21 hodin týdně. Na otázku: Jaká jedna webová stránka Vás napadne, když se řekne Internet, podle Lubomíra Gazdoše, analytika marketingu společnosti Seznam.cz, 59 % respondentů odpovědělo, že portál Seznam.cz. Sociální síť Facebook uvedlo na prvním místě 9 % a světový vyhledavač Google…

Polovina Čechů tráví u Internetu mimo svoje pracovní povinnosti jednu až tři hodiny denně, vyplývá to ze zářijového průzkumu společnosti TNS AISA pro Seznam.cz. Čtvrtina uživatelů pak tráví na Internetu více než 21 hodin týdně.

Na otázku: Jaká jedna webová stránka Vás napadne, když se řekne Internet, podle Lubomíra Gazdoše, analytika marketingu společnosti Seznam.cz, 59 % respondentů odpovědělo, že portál Seznam.cz. Sociální síť Facebook uvedlo na prvním místě 9 % a světový vyhledavač Google dokonce jen 6 % dotázaných.

Zdroj: Sblog

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Internetové novinařině se věnuje od roku 2005, kdy začal jako redaktor pracovat pro vydavatelství Internet Info.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).