Hlavní navigace

CZ.NIC představí na IPTW systém ENUM

10. 11. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na konferenci IP Telephony Workshop, která ve dnech 21. a 22. listopadu v pražském hotelu Olympik Tristar, sdružení CZ.NIC představí systém ENUM. V rámci přednášky Pavla Tůmy, manažera projektu ENUM ve sdružení CZ.NIC, bude popsán princip fungování systému ENUM, jeho výhody pro různé skupiny uživatelů a první zkušenosti z testovacího provozu systému ENUM v České republice.

Na konferenci IP Telephony Workshop, která ve dnech 21. a 22. listopadu v pražském hotelu Olympik Tristar, sdružení CZ.NIC představí systém ENUM.

V rámci přednášky Pavla Tůmy, manažera projektu ENUM ve sdružení CZ.NIC, bude popsán princip fungování systému ENUM, jeho výhody pro různé skupiny uživatelů a první zkušenosti z testovacího provozu systému ENUM v České republice.

Sdružení CZ.NIC uvedlo systém ENUM v nedávně době do testovacího provozu a nabídlo jej k využití českým uživatelům. Narůstající počet registrátorů i telekomunikačních operátorů, kteří se do projektu ENUM zapojují, naznačuje slibnou budoucnost technologie ENUM v České republice, říká Pavel Tůma.

Lupa je mediálním partnerem IP Telephony Workshop. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).