Hlavní navigace

Další vývoj kauzy Obchod roku 2008

10. 12. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Miroslav Prosecký se den po vydání článku Obchod roku 2008: kde jsou peníze až dvou set e-shopů? ozval, označil stížnosti účastníků soutěže za fantazii. Prý s nimi komunikuje, takže si nejspíš všichni stěžující něco vyfantazírovali. Telefonní čísla prý před dvěma měsíci změnil (škoda, že účastníci stále mají jenom stará neexistující čísla). A účastníkům prý oznámil, že soutěž bude vyhodnocena až v lednu (opět škoda, že účastníci soutěže o tom nic neví). Navíc začal tvrdit, že výpadek serveru…

Miroslav Prosecký se den po vydání článku Obchod roku 2008: kde jsou peníze až dvou set e-shopů? ozval, označil stížnosti účastníků soutěže za fantazii. Prý s nimi komunikuje, takže si nejspíš všichni stěžující něco vyfantazírovali. Telefonní čísla prý před dvěma měsíci změnil (škoda, že účastníci stále mají jenom stará neexistující čísla). A účastníkům prý oznámil, že soutěž bude vyhodnocena až v lednu (opět škoda, že účastníci soutěže o tom nic neví). Navíc začal tvrdit, že výpadek serveru byl jenom krátkodobý a nemohl ho řešit, protože byl na „dovolené“. A nakonec účastníků prý není zdaleka 200 (opět, asi fantazie účastníků soutěže) a co navíc, prý mu řada účastníků nezaplatila. Jeho plná reakce je na konci článku Obchod roku 2008: kde jsou peníze až dvou set e-shopů?.

Osobně bych spíš věřil soutěžícím, kteří zareagovali na problém, než Miroslavu Proseckému, který z nich dělá fantazírující jedince. Skutečnost je, že s nimi přestal komunikovat už v září tohoto roku a na opakované výzvy e-mailem neodpovídal (a připomenu, telefonovat mu nebylo možné). A onen „krátkodobý“ výpadek serveru? www.shoproku.cz stále nejede.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).