Hlavní navigace

Digi TV vyřadila další program a upravila seznam stanic v certifikova­ných boxech

9. 1. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Vzhledem k tomu, že novinky, které klienty operátora příliš nepotěší, byly reflektovány také na oficiálních boxech, došlo ke snížení počtu programových pozic.

Rumunská satelitní služba Digi TV přistoupila k další změně v programové nabídce týkající se klientů v České republice. Od včerejška nemohou zákazníci tohoto operátora sledovat maďarskou stanici RTL+. Ta byla v oficiálních boxech firmy dostupná na programové pozici 60. RTL+ je tak v krátké době dalším programem, který zmizel z jeho nabídky. Od 1. ledna 2015 se firma rozhodla svým klientům dále neposkytovat tematický kanál Universal Channel, který byl dostupný na programových pozicích 42 a 43 ve dvou verzích – s maďarskými a českými reklamami. Změny už byly zaneseny také na webové stránky služby.

MMF24

Ukázka z vysílání maďarské stanice RTL+
Autor: repro foto RTL+

Ukázka z vysílání maďarské stanice RTL+

K TÉMATU: Satelitní služba Digi TV odpojila Universal Channel, jednání o šíření ztroskotala

Vzhledem k tomu, že novinky, které klienty operátora příliš nepotěší, byly reflektovány také na oficiálních boxech, došlo ke snížení počtu programových pozic z dosavadních jednasedmdesáti na osmašedesát. Tři místa, která z boxů zmizela, byla právě rezervována pro Universal Channela Czech and Slovak, Universal Channel Central Europe a RTL+. Zákazníci Digi TV musí brát tuto službu jako nízkonákladový produkt. Přesto, že operátor zařadil nedávno do své nabídky programy ve vysokém rozlišení (HD) – jde konkrétně o Digi Sport 1 HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD a National Geographic Channel HD – k navýšení ceny nedošlo. Kompletní nabídka Digi TV vyjde měsíčně na 260 korun.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).