Hlavní navigace

Digikampaň v Praze vygraduje 25 semináři pro širokou veřejnost

25. 2. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
25. 2. 2009

UVNITŘ TERMÍNY SEMINÁŘŮ Pětadvacet seminářů pro laickou veřejnost, zaměřených na přechod ze zemského analogového na digitální příjem televize, plánuje na březen a duben v Praze Národní koordinační skupina pro digitální vysílání v České republice. Semináře budou součástí státní informační kampaně před vypnutím analogového televizního vysílání z vysílače Žižkov, které je naplánované na 30. dubna.

Cílem seminářů je vysvětlit jak jednoduše zvládnout přechod na digitální televizní vysílání a dát Pražanům příležitost zeptat se odborníka, jak postupovat v konkrétním případě. Vstup je zdarma, semináře jsou určeny pro nejširší veřejnost, sdělil mluvčí projektu digitalizace televizního vysílání v ČR Rostislav Starý.

BRAND24

Semináře jsou svým obsahem koncipovány pro laickou veřejnost. V průběhu dubna se budou semináře opakovat v podobných lokalitách, aby měli občané, kteří první semináře nestihli, druhou možnost navštívit je co nejblíže jejich bydlišti, dodal Starý. Rozložení semináře koresponduje s demografickou strukturou jednotlivých městských částí tak, aby byla zajištěna optimální dostupnost pro všechny občany Prahy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).