Hlavní navigace

Dnes startují nové díly seriálů Comeback, Ulice, Cesty domů a Rodinka

5. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
5. 9. 2011

Hlavní televizní sezóna dnes začíná další dávkou původní tvorby plnoformátových stanic. Nova dnes nasazuje na 20. hodinu sitcom Comaback, Prima bude ve stejný čas kontrovat svým vztahovým seriálem Cesty domů. Další její novinkou bude od 21:20 Rodinka, český komediální seriál, který byl natočený loni a volně navazující na několik desítek let starou klasiku z roku 1971. I v novém kusu se objeví někteří původní herci.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Na Primě startuje druhá řada Talentu, Nova a ČT 1 konkurují dramatikou

Česká televize na svém prvním programu pokračuje ve vysílání Četnických humoresek. Diváci dnes uvidí jejich pětadvacátý díl. Barrandov se bude od 20 hodin snažit konkurovat ostatním plnoformátovým televizím francouzsko-italskou komedií Senzační prázdniny z roku 1967. Dalším televizním tahákem bude pochopitelně i novácká Ulice, která se též po prázdninové pauze vrátí v 18:30 na televizní obrazovky. Původní seriál se divákům představí již se svým 2026. dílem. V nové sezóně se mohou diváci mimo jiné těšit na nevěru, domácí násilí nebo rozbité manželství.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).