Hlavní navigace

Dokumentární kanál Fishing and Hunting je zpět v satelitní službě Digi TV

26. 5. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
26. 5. 2011

Zákazníci satelitní služby Digi TV se tento týden dočkali návratu dokumentárního kanálu Fishing and Hunting, který je určený milovníkům lovu a rybolovu. Tuto skutečnost potvrdili včera serveru Parabola.cz zástupci společnosti IKO Kabel, která je provozovatelem této stanice. Program byl vyřazen z nabídky služby Digi TV v říjnu roku 2009 a nahrazen maďarskou stanicí PV TV.

Z ARCHIVU: Z nabídky satelitní Digi TV zmizel kanál DoQ, F&H nahradila PV TV

BRAND24

Fishing and Hunting je šířen v režimu takzvaného sdíleného kódování, to znamená, že k němu mají přístup zákazníci více satelitních služeb. Kapacitu poskytuje nizozemská platforma UPC Direct. Digi TV tedy pouze na této pozici kooperuje. Program vysílá v režimu 24/7, tedy 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a je umístěn do základní programové nabídky. Zákazníci této služby nezaplatí za stanici žádný poplatek navíc. K navýšení ceny nedošlo. Jednou z novinek v této službě je také zařazení české audio stopy ke kanálu Nat Geo Wild.

Parametry příjmu: Thor 6 (0,8 stupňů východně), 11747/H, SR 28000, FEC 5/6, norma DVB-S, kódování CryptoWorks, Conax a Nagravision (Digi TV)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).