Hlavní navigace

E-banking Komerční banky má ve Windows Vista problémy

16. 4. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Internetové bankovnictví Komerční banky není funkční pod Windows Vista s Internet Explorerem 7. Jelikož není stále k dispozici ani slibovaná podpora alternativních webových prohlížečů, na uživatele Windows Vista tedy čekají při ovládání konta u Komerční banky přes Internet nepříjemnosti. Windows Vista se přitom veřejně testovala mnoho měsíců před svým vypuštěním na trh. S nejvýznamnějšími bankovními institucemi jsme spolupracovali a poskytovali jim technickou podporu. V několika případech jsme…

Internetové bankovnictví Komerční banky není funkční pod Windows Vista s Internet Explorerem 7. Jelikož není stále k dispozici ani slibovaná podpora alternativních webových prohlížečů, na uživatele Windows Vista tedy čekají při ovládání konta u Komerční banky přes Internet nepříjemnosti. Windows Vista se přitom veřejně testovala mnoho měsíců před svým vypuštěním na trh. S nejvýznamnějšími bankovními institucemi jsme spolupracovali a poskytovali jim technickou podporu. V několika případech jsme se rovněž podíleli přímo na testování jejich aplikace, uvedla pro Aktuálně.cz tisková mluvčí českého Microsoftu Markéta Kuklová. Neupřesnila však, jestli mezi ně patřila i Komerční banka. Ta slibuje nápravu do konce roku 2007, což z pohledů klientů, kteří si už pořídili Windows Vista, pravděpodobně nezní jako nějaké brzké řešení vzniklých problémů. (Aktuálně.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).