Hlavní navigace

Facebook Deals končí, po čtyřech měsících

27. 8. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Reuters (Facebook ending Deals product after four-month test) přináší informaci, že Facebook končí s Deals, zhruba čtyři měsíce poté, co je spustil. Měly být konkurencí slevovým gigantům jako je Groupon či LivingSocial a spuštění se dočkalo pět měst. Podle Reuters se bude Facebook věnovat možnostem propojením místního podnikání a zákazníků hlavně prostřednictvím inzerce (Ads), Stránek (Pages), sponzorovaných sdělení (Sponsored Stories) a v rámci Check-in Deals možností.

Reuters (Facebook ending Deals product after four-month test) přináší informaci, že Facebook končí s Deals, zhruba čtyři měsíce poté, co je spustil. Měly být konkurencí slevovým gigantům jako je Groupon či LivingSocial a spuštění se dočkalo pět měst.

Podle Reuters se bude Facebook věnovat možnostem propojením místního podnikání a zákazníků hlavně prostřednictvím inzerce (Ads), Stránek (Pages), sponzorovaných sdělení (Sponsored Stories) a v rámci Check-in Deals možností.

Proč konkrétně Facebook s Deals končí jasné není. Do strategie Facebooku se Deals možná nehodily i proto, že vyžadují vybudování prodejního týmu a vysokou úroveň uživatelské podpory – tedy něco, co Facebooku nemá.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).