Hlavní navigace

Fashion TV vysílá novinku i pro pány. Nabízí modelky ve spodním prádle

8. 6. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
8. 6. 2011

UVNITŘ FOTO Mimo jiné pro pány je určena další novinka z produkce tuzemské verze lifestylového kanálu Fashion TV. Midnite Haute jim od včerejška přináší vždy v nočních hodinách polonahé krásky v nočním prádle. Magazín samozřejmě mohou shlédnout i ženy, ale ocení ho rozhodně především pánové. Vzhledem k tomu, že jde o pořad, který se může dostat do sporu s vysílacím zákonem, byly jeho vysílací časy stanoveny na 23 hodin, a poté 1. a 3. hodinu ranní následujícího dne.

ČTĚTE TAKÉ: Tváří Fashion TV bude také Soňa Skoncová, Vicemiss Slovensko 2009

cif 24 - early cena - média

Midnite Haute bude divákům Fashion TV přinášet atraktivní fashion show nejnovějších kolekcí plavek a spodního prádla světoznámých značek, uvedla pro DigiZone.cz generální ředitelka tuzemské verze světového lifestylového programu Gabriela Drobová a dodala: Hned v první epizodě Midnite Haute se diváci dostanou na exkluzivní jachtu, na které se fotily nejnovější plavky světoznámé značky Fendi. Mimo toho také divákům představíme aktuální kolekci plavek vlastní značky, která patří do skupiny Fashion TV – Fashion Couture, ale i neodolatelné spodní prádlo značky Lamarc.

Nový magazín si oblíbí bezesporu hlavně pánové. (Foto: Fashion TV)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).