Hlavní navigace

Film+ nabídne o Vánocích nezvykle české snímky

25. 11. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
25. 11. 2008

Kabelový a satelitní kanál Film+ chce zřejmě lépe konkurovat svému největšímu sokovi, programu HBO, a tak nasadí do vysílacího schématu některé české snímky. Zatímco HBO nabídlo nedávno např. Svěrákovi Vratné lahve nebo Hřebejkova Medvídka, Film+ si pro diváky připravil premiéru filmu Poslední plavky. Dále se mohou diváci těšit např. na snímky Blízko nebe, Tajnosti nebo Bobule. Chybět nebudou ani František je děvkař nebo Svatba na bitevním poli.

ČTĚTE TAKÉ: Kabelový a satelitní kanál Film+ chystá nové logo. Podívejte se

Ze zahraničních titulů se nejedná o zvlášť výjimečné filmy. Za zmínku ale stojí pro příští rok pouze televizní premiéra Nebezpečného cíle. Jde o nímek s Nicolasem Cagem, který čeká promítání v sálech v prosinci. Na Československé filmové databázi si však získal hodnocení slabých padesát procent. Film+ je možné sledovat např. prostřednictvím satelitních platforem UPC Direct nebo Digi TV a také na družici Astra 23.5 st. vých. v nabídce společnosti Gital.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).