Hlavní navigace

Fishing&Hunting bude operátorům brzo k dispozici i ve vysokém rozlišení

22. 4. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Provozovatel stanice uvažoval o šíření některého z kanálů v HD kvalitě už v minulosti, ale nyní už je prý v této věci definitivně jasno. Program by měl být k dispozici v polovině roku.

Společnost IKO Kabel hodlá posílit svou pozici na trhu v České republice a na Slovensku. V obou zemích bývalé federace hodlá spustit verzi tematického kanálu Fishing&Hunting s vysokým rozlišením obrazu (HDTV). Serveru DigiZone.cz to potvrdila Erika Luzsicza ze společnosti Axocom, která tento dokumentární program v obou zemích zastupuje. Je to logický krok. Většina materiálů, která se na této stanici vysílá, už je dostupná v nativním HD formátu a ze stanic IKO působících na našem trhu ho nabízí nejvíce, konstatovala Luzsicza.

cif 24 - early cena - média

Z ARCHIVU: Nová lokální produkce Fishing&Hunting: dokumenty Rybáři před a za kamerou

Fishing&Hunting je plně lokalizovaný tematický kanál o lovu a rybolovu, vysílaný nepřetržitě 24 hodin a v českém jazyce. Nezatajíme vám jedinou novinku z rybářských i loveckých praktik a proměníme vaší televizní obrazovku v bránu do nejkrásnějších přírodních scenérií doma i ve světě, láká potencionální diváky na svém webu dokumentární stanice, která taktéž sleduje dění na významných soutěžích a věnuje se i událostem s tímto hobby souvisejícími. HD verze Fishing&Hunting bude operátorům k dispozici pravděpodobně na přelomu prvního a druhého pololetí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).