Hlavní navigace

Fotbalovou Premier League uvidí v Česku i zákazníci satelitní služby Digi TV

8. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Zájemci v České republice mohou stanici Slovak Sport 2 sledovat kromě O2TV také v nabídce Topfun televize. Tu ale není možné označit za klasického operátora, vysílá přes internet.

Nejen klienti IPTV služby O2TV od společnosti Telefónica Czech Republic, ale také zákazníci satelitní služby Digi TV se dočkají zařazení tematického kanálu Slovak Sport 2, jehož hlavním tahákem bude nejvyšší anglická fotbalová soutěž Premier League. K zařazení do programové nabídky služby by mělo dojít v nejbližších dnech. Nejpozději by se tak mělo stát do začátku nového ročníku Premier League. A co je důvodem k tomuto kroku? Poté, co o práva na tuto fotbalovou soutěž přišel Digi Sport, by zákazníci Digi TV přenosy nemohli sledovat. Digi Slovakia a Slovak Telekom tak chtějí tuto ztrátu klientům kompenzovat.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Slovak Sport zůstane v nabídce satelitní služby Skylink

Se zařazením Slovak Sportu, tedy hlavního kanálu, se do nabídky Digi TV zatím nepočítá. Slovak Sport 2 bude dostupný jak divákům na Slovensku tak i v České republice. Program tu bude nabízen ve standardním rozlišení. V HD kvalitě ho budou moci sledovat klienti kabelové televize Digi Slovakia a Magio TV, chybět nebude ani v satelitní nabídce operátora MagioSat. Zařazení HD verze do nabídky Digi TV pochopitelně není v budoucnu vyloučeno, není ale jasné, jak to s touto službou v České republice bude. Společnost Slovak Telekom totiž převzala operace Digi TV pouze na Slovensku, tedy firmu Digi Slovakia.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).