Hlavní navigace

Foursquare spouští Seznamy míst

18. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 21971
Foursquare zprovoznil Seznamy míst, dlouho očekávanou funkci na sdružování lokací do skupin.

Skupiny fungují, jak slibuje jméno: uživatelé si mohou naskládat jednotlivé lokace do seznamu a ten si nějak pojmenovat.

Vytvoření Seznamu je jednoduché. Stačí si na profilové stránce kliknout na Create a List a začít vytvářet seznam, jaký chcete. Můžete také využít nějaký předpřipravený seznam jako jsou „nej restaurace ve vašem městě“.

Seznam zajímavých míst na Vyšehradě ve Foursquare. Ještě to chce doplnit jej. Věděli jste, že na Vyšehradě je sedm kostelů?

Seznam zajímavých míst na Vyšehradě ve Foursquare. Ještě to chce doplnit jej. Věděli jste, že na Vyšehradě je sedm kostelů?

Seznamy pak mohou sloužit jako přehled toho, co v dané lokalitě stojí za navštívení, například právě seznamy zajímavých památek nebo podniků. A hned také vidíte, zda jste nějakou položku na seznamu nevynechali.

Existuje možnost na tvorbě seznamů spolupracovat. Seznam lze sdílet s přáteli, oni jej pak mohou dál rozvíjet. Můžete si tak společně naplánovat cestu.

A pokud jste v lokalitě, která už je v nějakém seznamu uvedena, vidíte tyto seznamy a můžete si je projít, použít.

BRAND24

Seznamy jsou zatím na webové verzi, v mobilních verzích se podle Foursquare mají objevit záhy. Prozatím jsou místa ze seznamu uvedena ve vašem To-Do listu a pokud přátelé používají stejný Seznam, jste o tom zpraveni v notifikacích. Na vylepšení podpory v mobilních aplikacích se Foursquare hodlá nyní zaměřit. 

Takže, vyrážíte na výlet? Připravte pro své přátele seznam toho nejzajímavějšího, co uvidíte, abyste na nic nezapomněli…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).