Hlavní navigace

freeSAT od UPC láká zákazníky na předplatné HBO. Nabízí jim k němu zdarma HD box

24. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Operátor chce v blízké době také rozšířit svou programovou nabídku. Jednu ze svých frekvencí, které pro tuto potřebu uvolnil, překlopil začátkem týdne z normy DVB-S do DVB-S2.

S atraktivní nabídkou přichází ke svým zákazníkům provozovatel satelitní televize freeSAT by UPC Direct, lucemburská společnost UPC DTH. Při příležitosti blížící se premiéry minisérie Hořící keř od prémiového kanálu HBO jim k této stanici nabídne bezplatnou výměnu stávajícího SD přijímače za box pro sledování programů ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Hořící keř se objeví na obrazovce HBO poprvé v neděli 27. ledna, a poté každý další týden. Minisérie má celkem tři části.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: freeSAT zařadil jako první satelitní operátor do nabídky Animal Planet HD

Víte o tom, že pokud si k Vašemu freeSAT medium objednáte HBO MaxPak, zdarma Vám vyměníme Váš stávající „ne HD“ přijímač za zbrusu nový Humax UD FOX-HD? Máte novou HD televizi a nemáte HD přijímač? Toto je výjimečná šance jej získat, uvedla satelitní služba freeSAT by UPC Direct na svém oficiálním profilu komunitního serveru Facebook. Operátor se v blízké době připravuje také na rozšíření svojí programové nabídky, a to na frekvenci 12034/V, která byla v úterý překlopena z normy DVB-S do DVB-S2.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).