Hlavní navigace

Game On 2010 vyhrála hra Marble Run

14. 2. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Před nedávnem byly zveřejněny výsledky vývojářské soutěže Game On 2010, která se pořádala v rámci iniciativy Mozilla Labs Gaming. Za nejlepší ze zúčastněných her byla vyhlášena logická arkáda Marble Run. Za pozornost ovšem stojí i další hry, které se soutěže zúčastnily. K jejich hraní je potřeba Mozilla Firefox 4.0.

Před nedávnem byly zveřejněny výsledky vývojářské soutěže Game On 2010, která se pořádala v rámci iniciativy Mozilla Labs Gaming. Za nejlepší ze zúčastněných her byla vyhlášena logická arkáda Marble Run. Za pozornost ovšem stojí i další hry, které se soutěže zúčastnily. K jejich hraní je potřeba Mozilla Firefox 4.0.

Iniciativa Mozilla Labs Gaming byla spuštěna loni na podzim. Jejím cílem je popularizovat moderní webové technologie jako prostředek k tvorbě multiplatformních her. Právě soutěž Game On 2010 se zajímavým cenami měla k projektu přilákat pozornost vývojářů a koneckonců i hráčské veřejnosti.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).