Hlavní navigace

Gmail a vybírání jiných schránek přes POP3

4. 1. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Už nějaký čas se ví, že Gmail bude doplněn o funkci pro stahování e-mailů z jiných schránek prostřednictvím POP3 protokolu. Pak by jeho převážně kladně hodnocený webmail mohl začít fungovat de facto jako skutečný e-mailový klient. Podle screenshotů, které se objevily na serveru ZDNet, je tato funkce již implementována. E-maily došlé do takto vybíraných schránek jsou pak označeny štítkem. Dlužno dodat, že české freemaily od Seznamu, Atlasu a portálu Centrum tuto funkci nabízejí již delší dobu,…

Už nějaký čas se ví, že Gmail bude doplněn o funkci pro stahování e-mailů z jiných schránek prostřednictvím POP3 protokolu. Pak by jeho převážně kladně hodnocený webmail mohl začít fungovat de facto jako skutečný e-mailový klient. Podle screenshotů, které se objevily na serveru ZDNet, je tato funkce již implementována. E-maily došlé do takto vybíraných schránek jsou pak označeny štítkem. Dlužno dodat, že české freemaily od Seznamu, Atlasu a portálu Centrum tuto funkci nabízejí již delší dobu, byť každý pod jiným názvem.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).