Hlavní navigace

Grisoft uvádí antivir AVG 7.5 (aktualizováno)

3. 10. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Česká softwarová společnost Grisoft uvedla včera oficiálně na trh svůj nový antivirový systém AVG 7.5 ve verzi s osobním firewallem i bez něj. Do rodiny bezpečnostních produktů také přibyly nové programy AVG Anti-Spyware 7.5, AVG Anti-Malware 7.5 a AVG Internet Security 7.5. Uživatelům jsme při akvizici německé společnosti ewido networks slíbili rozšíření ochrany proti novým typům elektronických hrozeb a větší pohodlí při využívání našich produktů. Tento slib nyní plníme. V řadě AVG 7.5…

Česká softwarová společnost Grisoft uvedla včera oficiálně na trh svůj nový antivirový systém AVG 7.5 ve verzi s osobním firewallem i bez něj. Do rodiny bezpečnostních produktů také přibyly nové programy AVG Anti-Spyware 7.5, AVG Anti-Malware 7.5 a AVG Internet Security 7.5.

Uživatelům jsme při akvizici německé společnosti ewido networks slíbili rozšíření ochrany proti novým typům elektronických hrozeb a větší pohodlí při využívání našich produktů. Tento slib nyní plníme. V řadě AVG 7.5 nabízíme první komplexní balíček bezpečnostních nástrojů české provenience, který zahrnuje ochranu před viry, červy, spyware, spamem a hackerskými útoky v rámci jednotného uživatelského rozhraní, uvedl Karel Obluk, technický ředitel a jednatel společnosti Grisoft.

ebf - partner 1

Pokud si chcete nové produkty vyzkoušet, můžete si stáhnout trialverzi, které fungují vždy 30 dnů. (Tisková zpráva)

Aktualizace 12:45: Grisoft nám potvrdil, že i v rámci rodiny produktů AVG 7.5 počítá s bezplatnou verzí antiviru pro domácnosti. Zároveň jsme se dozvěděli, že zdarma bude nadále šířena i základní verze AVG Anti-Spyware, která navazuje na bezplatně dostupnou variantu aplikace ewido anti-spyware.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).