Hlavní navigace

GTS Czech představilo ceny svých mobilních telekomunikač­ních služeb

14. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

GTS dnes představilo ceny, za které od května nabízí mobilní hlasové a datové služby firmám; ty však začne poskytovat až v druhé polovině června; dosud se zkoušejí.

Společnost GTS Czech dnes na tiskové konferenci představila to, co nabízí už od začátku května, ale začne provozovat teprve v druhé polovině června: GTS bude poskytovat mobilní komunikační služby přímo firmám, tedy firemním koncovým zákazníkům, a to i malým živnostníkům od měsíční útraty 2000 korun (nebo jednotlivě domluvené i nižší). Jako virtuální operátor bude působit v síti T-Mobile.

Cenová nabídka pro menší firmy je na obrázcích níže; od většího počtu SIM na firmu, zhruba od stovky, se však podmínky zpravidla domlouvají jednotlivě.

Slovy Pavla Brabence, marketingového ředitele GTS Czech, jsou ceny „na plech“ — jde především o to, moci poskytnout ucelené služby — tedy včetně mobilních.

Tomu odpovídá především nabídka „konvergentního balíčku“, u kterého si k pevnému připojení pro kancelář za 415 korun měsíčně dokupujete po 650 korunách jednotlivé uživatele; volání i SMS je do všech sítí neomezeno, a je v tom dokonce neomezené volání na pevné linky do sousedních zemí. Ale datový FUP je v základu pouhý 1 MB denně „na běžnou synchronizaci“; po jeho vyčerpání se rychlost přenosu sníží na 64 kb/s.

KL24


Autor: GTS

K tomu se dokupují datové balíčky:


Autor: GTS

Pro samostatnou nabídku mobilních služeb nachystalo GTS tyto ceny:


Autor: GTS

Více v chystaném delším článku.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).