Hlavní navigace

HBO chystá maraton svého seriálu The Pacific

20. 1. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
20. 1. 2011

UVNITŘ VIDEO Filmový kanál HBO chystá další z akcí, kterou by chtěl propagovat svou původní tvorbu. Po delší době se připravil opět maraton jednoho ze svých seriálů. V minulosti už měli možnost diváci vidět takto například poslední řadu Ztracených. Novinářům jsou pak představovány na projekcích původní dokumenty HBO. Promítání bude tentokrát určeno široké veřejnosti a týká se seriálu The Pacific.

ČTĚTE TAKÉ: HBO vstoupilo s dalším kanálem na komunitní portál Facebook

Maraton v BIO OKO připravilo HBO na tuto sobotu, 22. ledna se začátkem v 18 hodin a koncem půl hodiny před půlnocí. Při této příležitosti vznikla na komunitním portálu Facebook také veřejně dostupná pozvánka, kde mohou zájemci potvrdit svou účast. Naleznete ji zde. Pro prvních 50 příchozích máme připravený malý dárek a celý večer můžete soutěžit o trička The Pacific, slibuje marketing stanice. BIO OKO najdete v pražské ulici Františka Křížka 460/15.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).