Hlavní navigace

HBO začne od září vysílat III. řadu Tudorovců

17. 6. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
17. 6. 2009

UVNITŘ VIDEO Premiérovou III. řadu celosvětově úspěšného seriálu Tudorovci začne vysílat filmový kanál HBOČeské republice od 4. září. Serveru DigiZone.cz tuto informaci sdělila marketingová manažerka stanice Pavla Brožková. Premiéru třetí řady jsme naplánovali na HBO na 4. září, potvrdila Brožková. Diváci se tak dočkají seriálu v pátek večer a kanál ho nabídne vždy od 20 hodin.

Tudorovci jsou americko-kanadsko-irský seriál, který vypráví o životě Jindřicha VIII. a osudu jeho šesti žen. Přesto, že tento panovník bývá zobrazován jako tlustý, sobecký muž s bezohlednými choutkami, v tomto díle vystupuje jako mladý, zajímavý a komplikovaný mladík. I ve třetí sérii hraje Jindřicha VIII. Jonathan Rhys Meyers, jehož výkon je podle mezinárodních kritiků strhující. V roce 2008 získali Tudorovci dvě ceny Emmy – za nejlepší kostýmy a nejlepší hudební motiv úvodních titulků a byli nominováni na dva Zlaté glóby.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).