Hlavní navigace

HDTV Forum již za čtvrt roku v hotelu Corinthia Towers

27. 1. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
27. 1. 2009

Prezident občanského sdružení Česká asociace elektronických komunikací (ČAEK) Zdeněk Vaníček upozornil server DigiZone v dopise na blížící se HDTV Forum. To se sice v Praze uskuteční až v dubnu, už teď se ale mohou návštěvníci těšit na celou řadu akcí, které budou součástí jeho programu. Počítá se s účastí řady hostů a řečníků, kteří obohatí diskusní panely konference, ale i konferenční kuloáry. Opětovně počítáme s dostatečným časovým a organizačním prostorem pro setkání s přáteli a kolegy a s představiteli regulačních úřadů a státní správy, konstatoval prezident občanského sdružení ČAEK Vaníček.

K TÉMATU: ČAEK uspořádá v Praze ve sloupráci s UPC HDTV Forum

cif 24 - early cena - média

HDTV Forum 2009 je určeno všem provozovatelům digitálních kabelových a satelitních televizí, výrobcům a zástupcům televizních HD programů, společnostem dodávajícím technologie pro výrobu, distribuci a zpracování HD signálu, výrobcům a dodavatelům spotřební elektroniky a v neposlední řadě také odborníkům a veřejnosti. Česká asociace elektornických komunikací je sdružením, které si klade za cíl přispět k budování moderní infrastruktury a informační společnosti v České republice. Mezi členy ČAEK patří např. Eurosport HD, HBO Česká republika nebo platforma Skylink.

Bližší informace je možné získat na několika e-mailech: josef.navratil@up­c.cz, maria.whitehe­ad@upc.cz nebo cacc@cacc.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).