Hlavní navigace

Monitoring českého webhostingu hormart.cz je na prodej

4. 8. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jan Horna chystá prodej svého projektu Monitoring českého webhostingu, který běží na hormart.cz. K mání je celý web včetně kompletní databáze a administrace, přes kterou si jednotliví poskytovatelé hostingových služeb sami aktualizují záznamy v databázi. Databáze podle slov Jana Horny obsahuje mimo jiné záznamy o 74 poskytovatelích hostingových služeb s kontaktními údaji a informace o 336 webhostingových programech.

Jan Horna chystá prodej svého projektu Monitoring českého webhostingu, který běží na hormart.cz. K mání je celý web včetně kompletní databáze a administrace, přes kterou si jednotliví poskytovatelé hostingových služeb sami aktualizují záznamy v databázi. Databáze podle slov Jana Horny obsahuje mimo jiné záznamy o 74 poskytova­telích hostingových služeb s kontaktními údaji a informace o 336 webhostin­gových programech.

UX DAy - tip 2

Postupem času jsem server stále více a více zanedbával, nyní běží spíše vlastní setrvačností. Web o českém webhostingu není nadále mou prioritou a přímo nesouvisí s aktivitami, které mě živí a kterým se chci nadále věnovat, říká k prodeji Jan Horna. Na prodej však není doména hormart.cz, kterou chce společnost Hormart s r.o. využívat i po prodeji projektu. Případnému kupujícímu je nabízeno přesměrování nebo alternativní doména www-webhosting.cz.

Zájemci o koupi zmíněného projektu se mohou zapojit do aukce, která začíná v úterý 5. srpna a končí v pondělí 18. srpna. Vyvolávací cena činí 44 000 korun. Více informací se dozvíte na blogu Jana Horny.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).