Hlavní navigace

Hruška jde na Primu. Slibuje novodobý receptář, ale Podlahu prý nahradit nechce

3. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Jsem ze zemědělské rodiny. Máme doma zahrádky, ve škole jsem učil dílny. Je to pro mě strašně velká výzva,“ konstatoval někdejší reportér a populární kulinářský experimentátor.

Ladislav Hruška, který v posledních letech působil jako „zuřivý reportér“ a „kulinářský experimentátor“ na televizi Nova, bude od podzimu tváří konkurenční Primy. Televize to oficiálně potvrdila ve své nedělní společenské relaci VIP zprávy. Ten formát bude takový moderní novodobý Receptář, ale nebudu nový Přemek Podlaha, protože ten byl jenom jeden. Ať si každý říká, že každý je nahraditelný, tak v tomto případě to prostě neplatí, uvedl v reportáži Hruška. Další podrobnosti o novém pořadu odhalí Prima na tiskové konferenci k podzimnímu programovému schématu, která se koná už tento čtvrtek.

cif 24 - early cena - média

K TÉMATU: Objeví se Láďa Hruška opět na Primě? Televize to ponechává v rovině spekulací

A proč si Hruška myslí, že na roli v novém pořadu má? Jsem ze zemědělské rodiny. Máme doma zahrádky, ve škole jsem učil dílny. Je to pro mě strašně velká výzva, konstatoval někdejší populární reportér a experimentátor, který před lety začínal na obrazovce právě ve zpravodajském týmu Primy, kam se vrací po třech letech. Před nástupem do televize působil Ladislav Hruška v regionálním studiu Českého rozhlasu. Zde pracoval ve stejnou dobu jako například Štěpánka Martanová, jedna z předních reportérek České televize. Hruška se proslavil zejména vydáním kuchařky, která se v loňském roce stala doslova bestsellerem.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).