Hlavní navigace

iDnes představil nové fotbalové online reportáže

8. 6. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Při příležitosti blížícího se fotbalového mistrovství světa představil zpravodajský portál iDnes ze skupiny MAFRA novou podobu online reportáží z fotbalových zápasů. K hlavním novinkám patří automatické obnovení (po 40 sekundách), zvukové oznámení důležité informace (zvuk lze vypnout), diskuze čtenářů přímo na stránce s reportáží a průběžné publikování fotografií ze zápasu. Nový přehlednější layout nabízí i lepší informace o sestavě nebo rozestavení mužstev. Z reportáže je možné nechat si…

Při příležitosti blížícího se fotbalového mistrovství světa představil zpravodajský portál iDnes ze skupiny MAFRA novou podobu online reportáží z fotbalových zápasů. K hlavním novinkám patří automatické obnovení (po 40 sekundách), zvukové oznámení důležité informace (zvuk lze vypnout), diskuze čtenářů přímo na stránce s reportáží a průběžné publikování fotografií ze zápasu. Nový přehlednější layout nabízí i lepší informace o sestavě nebo rozestavení mužstev. Z reportáže je možné nechat si jedníkm kliknutím zobrazit jen gólové situace, důležité momenty nebo střídání hráčů. Novou podobu reportáží si můžete prohlédnout zde. Jediným větším mínusem pro uživatele je promíchávání textové reklamy s textem reportáže. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).