Hlavní navigace

Dnešní konferenci Internet a Technologie 09 můžete sledovat online

4. 6. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na stránkách konference Internet a Technologie 09 můžete dnes sledovat on-line přenos prezentací jednotlivých přednášejících. Ty se stejně jako loni věnují tomu nejzajímavějšímu ze světa Internetu a jeho technologií. Současně s přímým přenosem z této konference je pro zájemce připravený i chat, ve k
Na stránkách konference Internet a Technologie 09 můžete dnes sledovat on-line přenos prezentací jednotlivých přednášejících. Ty se stejně jako loni věnují tomu nejzajímavějšímu ze světa Internetu a jeho technologií. Současně s přímým přenosem z této konference je pro zájemce připravený i chat, ve kterém mohou vystupujícím pokládat otázky týkající se daných témat. Informace k němu jsou stejně jako online přenos umístěny na stránkách akce.

Konference Internet a Technologie 09 navazuje na loňský první ročník této akce. Odkaz na první setkání internetových odborníků a zájemců o aktuální internetová témata najdou zájemci na stránkách konference. Hlavním mediálním partnerem konference Internet a Technologie 09 je server Root.cz, mediálním partnerem akce je informační portál Lupa.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).