Hlavní navigace

IPTV produkt Volný TV skončil

5. 2. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
5. 2. 2009

Služba Volný TV, kterou nabízela telekomunikační společnost Volný, už neexistuje. O konci tohoto IPTV produktu informoval dnes jako první server ČRo Digital. Pravost informace si lze jednoduše ověřit navštívením webových stránek http://tv.vol­ny.cz/TV/. Zde je pro zájemce stručné oznámení, že služba Volný TV byla stažena z nabídky. Jak informoval digitální server Českého rozhlasu, produkt nesplnil očekávání operátora.

Tipy C

Server zároveň upozornil, že služba neměla příliš velké pokrytí. Od svého startu byla dostupná v Praze a Brně a později se rozšířila pouze do Plzně, Ústí nad Labem a Hradce Králové. Počet abonentů této služby nebyl znám, ale odhadoval se pouze na několik set zákazníků. Takový byl alespoň údaj z roku 2007, který poskytl bývalý generální ředitel Clemens Wohlmuth.

Společnost VOLNÝ se rozhodla ukončit službu VOLNÝ TV ke konci ledna letošního roku, řekla ČRo Digital mluvčí společnosti Alžběta Šťastná.Podle Šťastné se chce nyní operátor zaměřit na jiné služby, a to především ty, které přinášejí přidanou hodnotu pro koncového zákazníka. Důvodem je fakt, že všeobecně služba nesplnila naše očekávání, která jsme do ní vkládali, dodala tisková mluvčí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).