Hlavní navigace

Jaiku již opět funguje

28. 8. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Odstávka, která byla spojená s přenosem mikroblogů do datacenter Googlu díky Google App Engine, skončila dříve než bylo plánováno. Nové Jaiku se již také nebojí příchodu dalších uživatelů a jejich počet začíná opět utěšeně narůstat. Volné registrace nový provozovatel sice zatím oficiálně neotevřel, za to ale současným uživatelům povolil rozesílání neomezeného množství pozvánek. Přechod na hardware Googlu se zatím projevil ve výrazně rychlejších odezvách služby. Interface služby zatím zůstává…

Odstávka, která byla spojená s přenosem mikroblogů do datacenter Googlu díky Google App Engine, skončila dříve než bylo plánováno. Nové Jaiku se již také nebojí příchodu dalších uživatelů a jejich počet začíná opět utěšeně narůstat. Volné registrace nový provozovatel sice zatím oficiálně neotevřel, za to ale současným uživatelům povolil rozesílání neomezeného množství pozvánek. Přechod na hardware Googlu se zatím projevil ve výrazně rychlejších odezvách služby. Interface služby zatím zůstává beze změny, jistých úprav doznaly pouze podmínky využívání služby, u nich došlo k přizpůsobení americkému právnímu řádu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Externí spolupracovník serveru Lupa.cz a expert na blockchain a kryptoměny. Jako šéfredaktor v minulosti vedl ADASTRA Business Intelligence Magazine a server ITbiz.cz. Dnes pracuje jako redaktor časopisu Forbes.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).