Hlavní navigace

Jedenáctý ročník soutěže Junior Internet doprovodí mezinárodní symposium

22. 12. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Odstartoval již jedenáctý ročník soutěžního projektu Junior Internet. Mladí lidé (do 18 let) mohou soutěžit se svými projekty a pracemi ve čtyřech základních kategoriích. Jednotlivé webové projekty mladých tvůrců mohou změřit síly v kategorii JuniorWeb. Soutěžní kategorie JuniorDesign se zaměřuje na design a návrhy grafiky. Pro mladé tvůrce webových stránek pro města, obce, regiony, turistická místa či veřejnou správu je určena kategorie JuniorErb. Čtvrtou kategorií je JuniorText, kde se…

Odstartoval již jedenáctý ročník soutěžního projektu Junior Internet. Mladí lidé (do 18 let) mohou soutěžit se svými projekty a pracemi ve čtyřech základních kategoriích. Jednotlivé webové projekty mladých tvůrců mohou změřit síly v kategorii JuniorWeb. Soutěžní kategorie JuniorDesign se zaměřuje na design a návrhy grafiky. Pro mladé tvůrce webových stránek pro města, obce, regiony, turistická místa či veřejnou správu je určena kategorie JuniorErb. Čtvrtou kategorií je JuniorText, kde se tentokrát bude soutěžit s texty na téma Vzdělávání pomocí Internetu. V plánu jsou i doprovodné soutěže. Zájemci se mohou registrovat na webu soutěže, kde se dozví i další potřebné informace.

Uzávěrka přihlášek je 15. února 2010. Účastníci budou pozváni na konferenci Junior Internet, která se uskuteční 20. března 2010 v Praze. Ve dnech 27. až 29. března je pak v plánu mezinárodní sympozium, které proběhne na Slovensku, přesněji v Bratislavě. Jsem přesvědčený, že talentovaných mladých lidí, kteří se zajímají o internet a informační technologie, bude vždy dostatek na to, aby se mohli setkávat, vyměňovat si své zkušenosti a společně vytvářet nové projekty, říká koordinátor projektu Kamil Zeman. Mezi mediálními partnery soutěže Junior Internet je i Lupa.cz a Zdroják.cz. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).