Hlavní navigace

Jetix se změní na Disney Channel ještě tento měsíc

26. 5. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
26. 5. 2009

OPRAVENO O několik měsíců dříve, než bylo původně avizováno společností Channels, se změní v České republice a dalších zemích kanál Jetix na Disney Channel. Jeho programové schéma je určena dvěma cílovým skupinám, a to dětem ve věku od dvou do pěti a od šesti až do čtrnácti let plus samozřejmě jejich rodiny. Ve vysílání se objeví např. seriály Hannah Montana nebo Phineas a Ferb. Disney Channel vlastní také práva na vysílání filmového hitu Muzikál ze střední.

K TÉMATU: Jetix se pravděpodobně na podzim změní na Disney Channel

MMF24

Kanál zároveň uvede každodenní programový blok Disney Playhouse se zábavně-naučnými pořady pro předškolní děti. Ty se mohou těšit např. na pořady Mickey Mouse Clubhouse a Handy a Manny. Kanál bude na českém trhu samozřejmě dabován. Disney Channel Worldwide představuje se svými 98 kanály a vysílately ve 167 zemích a 32 jazycích vůbec nejúspěšnější portfolio dětských televizních kanálů na světě. Např. v loňském roce se stanice umístila na 1. pozici mezi dětskými TV kanály v 17 zemích/o­blastech včetně Polska.

OPRAVENO 15:30 – Podle společnosti Channels, která bude program na českém trhu zastupovat, nebude spuštěn Disney v květnu. Tento krok je opravdu naplánován až na podzim. Za zavádějící informaci, která byla způsobena špatnou formulací tiskové zprávy, se omlouváme.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).