Hlavní navigace

Kam až půjde snaha o virální reklamu? Cuisinella střílí a unáší náhodné chodce?

13. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Francouzský výrobce kuchyní Cuisinella se stal středem zájmu médií poté co se objevilo následující „virální“ video. V něm prý  nehrají herci (alespoň video to tvrdí) a postřelení a poté unesení jsou náhodní chodci na ulici. Samozřejmě proto, aby nakonec byla ukázána reklama na firmu, která za spotem stojí.

Francouzský výrobce kuchyní Cuisinella se stal středem zájmu médií poté co se objevilo následující „virální“ video. V něm prý  nehrají herci (alespoň video to tvrdí) a postřelení a poté unesení jsou náhodní chodci na ulici. Samozřejmě proto, aby nakonec byla ukázána reklama na firmu, která za spotem stojí.

 

Spot už Cuisinella měla z YouTube stáhnout, ale mezítím se objevilo v řadě dalších kopií a média to probírají ze všech stran (viz například CUISINELLA „SHOOTS AND KIDNAPS“ PEOPLE ON THE STREET TO PROMOTE KITCHENS?). Byť na jednu možnost se zapomíná, že ve skutečnosti nejde vůbec o video, ale právě o rozruch vyvolaný například i tím, že video firma „stáhla“. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).