Hlavní navigace

Kanál Fishing&Hunting bude vysílat více českých a slovenských dokumentů

27. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Diváky stanice potěší například cyklus Žijeme lovem kaprů, jehož průvodcem je formou svého hlasu populární herec, bavič a moderátor Miroslav Donutil.

Ve vysílání tematického kanálu Fishing&Hunting se objeví více dokumentů související s jeho zaměřením z České a Slovenské republiky. Nedávno začala stanice vysílat například cyklus s Jakubem Vágnerem, který je do vysílání nasazen každou neděli od 17 hodin. Další programovou novinkou je formát Žijeme lovem kaprů, jehož již čtvrté pokračování mohou diváci vidět v premiéře v úterý 28. května od 17 hodin. Průvodcem je zájemcům populární herec a bavič Miroslav Donutil. Ve vysílání by se měly objevit také některé reportáže.

Tipy C

NEPŘEHLÉDNĚTE: HD formát u kanálů Film+ nebo Fishing and Hunting? Termín zatím není stanoven

Reportáž z předávání cen udílených každoročně Českým rybářským svazem, nazvaná Sportovec roku 2012, je dalším českým pořadem, který má své pevné místo v programu Fishing&Hunting, upozornil PR manažer společnosti IKO Cabel Jakub Zíka. Diváci obou republik, svým neutuchajícím zájmem o tematiku a jedinečnost kanálu Fishing&Hunting, inspirují náš produkční tým, který na jejich podněty reaguje tím, že do vysílání nasazuje stále více a více diváky žádaných dokumentů a filmů z dílen domácích produkcí, konstatovala šéfka české a slovenské pobočky IKO Cable Erika Luzsicza.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).