Hlavní navigace

Kanál Joiz zaměřený na nová média už testuje na satelitu Astra

18. 4. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Joiz se nebude vyhýbat žádným tématům, která pálí uživatele sociálních sítí, jako jsou Facebook nebo Twitter. Zaměří se na hudbu, módu, lifestyle, sex a chybět nebude ani politika.

Prostřednictvím satelitní pozice 19,2 stupně východně začal včera odpoledne své testovací vysílání nový německý kanál Joiz. Ten bude zaměřený především na komunikaci prostřednictvím nových médií a vším, co s nimi souvisí. Testovací provoz slouží především pro zjištění, zda trasa z televize až na družici funguje bez problémů. Samotný divák vidí prozatím pouze statickou obrazovku, která stanici velice dobře vystihuje – dvojice mužů sleduje televizor za použití chytrého mobilního telefonu a tabletu.

Zkušební obrazovka nového německého kanálu Joiz, který odstartuje v létě.
Autor: repro foto Joiz

Zkušební obrazovka nového německého kanálu Joiz, který odstartuje v létě.

K TÉMATU: Švýcarský kanál Joiz začne vysílat v Německu. Na satelitu bude nekódovaný

KL24

Joiz bude na německém trhu zcela unikátním programem, který expanduje ze Švýcarska. Šířen bude v nekódované podobě, čili pro jeho sledování nebude nutná dekódovací karta a stanice tak bude dostupná bez problémů i v České republice a na Slovensku. Ukážeme vám vše, co hýbe světem a patří mezi aktuální témata. Budeme se věnovat hudbě, módě, lifestylu, digitálním technologiím, sexu, ale i politice a prostředí okolo nás, uvádí stanice, která by měla odstartovat v létě, v elektronickém programovém průvodci (EPG).

Parametry příjmu: Astra 1M (19,2 stupně východně), 12460/H, SR 27500, FEC 3/4, norma DVB-S, kódování žádné (FTA)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).