Hlavní navigace

Kdo si přijde pro cenu?

28. 2. 2003
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Téměř každý má v těchto dnech potřebu projevit zklamání nad nominacemi Českého zavináče 2002. Jediný Kompost, loňský vítěz v kategorii zábavních webů, se ovšem pokusil nabídnout vlastní představu o adresátech cen. Většina kompostních nominací má něco do sebe, ale zmíním jen tři: za nejlepší firemní web by si cenu měl odnést Tvujdum.cz, za web o financích Výzva za zrušení peněz a za zábavní web Britské listy. Nutno podotknout, že smýšlení Kompostu se v nominacích přecijen odrazilo – část…

Téměř každý má v těchto dnech potřebu projevit zklamání nad nominacemi Českého zavináče 2002. Jediný Kompost, loňský vítěz v kategorii zábavních webů, se ovšem pokusil nabídnout vlastní představu o adresátech cen. Většina kompostních nominací má něco do sebe, ale zmíním jen tři: za nejlepší firemní web by si cenu měl odnést Tvujdum.cz, za web o financích Výzva za zrušení peněz a za zábavní web Britské listy. Nutno podotknout, že smýšlení Kompostu se v nominacích přecijen odrazilo – část nominovaných webů totiž odkazuje na zcela jiné, které se jen podobně jmenují. Největší očekávání však vzbuzuje otázka, kdo si odnese cenu za událost roku, pokud vyhrají povodně. (Kompost)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).