Hlavní navigace

Klout doplnil Google Plus

21. 9. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Klout – www.klout.com – doplnil do svého algoritmu určování „vlivu“ na sociálních médií čerstvě i Google Plus. Připojit ke svému Klout účtu Google Plus můžete prostřednictvím Google Plus API – Klout tak bude vycházet z toho, co prozatím Google Plus v API umožňuje získat. Do svého „Klout skóre“ už můžete na Klout.com nechat „započítat“ Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Foursquare, YouTube, Instagram, Tumblr, Blogger, Last.fm a Flickr. V přípravě je Quora, Yelp, Posterous a Wordpress.

Klout – www.klout.com – doplnil do svého algoritmu určování „vlivu“ na sociálních médií čerstvě i Google Plus. Připojit ke svému Klout účtu Google Plus můžete prostřednictvím Google Plus API – Klout tak bude vycházet z toho, co prozatím Google Plus v API umožňuje získat.

Do svého „Klout skóre“ už můžete na Klout.com nechat „započítat“ Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Foursquare, YouTube, Instagram, Tumblr, Blogger, Last.fm a Flickr. V přípravě je Quora, Yelp, Posterous a Wordpress.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).