Hlavní navigace

Křišťálová Lupa: dorazilo už více jak 10 000 hlasů

12. 8. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Křišťálová Lupa 2009 se těší značnému zájmu internetové veřejnosti. Aktuálně registrujeme přes jedenáct tisíc příchozích nominací. Nominační fáze ankety se přitom otevřela teprve 3. srpna, takže k prolomení hranice prvních deseti tisíc příchozích hlasů nebyly potřeba ani dva týdny. Nominovat své favority v oblasti vyhledávačů a databází, komunikačních služeb, sociálních sítí, publikačních platforem, internetového obchodování, všeobecných médií, specializovaných médií a uživatelských médií a…

Křišťálová Lupa 2009 se těší značnému zájmu internetové veřejnosti. Aktuálně registrujeme přes jedenáct tisíc příchozích nominací. Nominační fáze ankety se přitom otevřela teprve 3. srpna, takže k prolomení hranice prvních deseti tisíc příchozích hlasů nebyly potřeba ani dva týdny. Nominovat své favority v oblasti vyhledávačů a databází, komunikačních služeb, sociálních sítí, publikačních platforem, internetového obchodování, všeobecných médií, specializovaných médií a uživatelských médií a blogů můžete ještě do 6. září. Totéž platí o vašich adeptech na projekt roku, osobnost roku nebo anticenu.

Křišťálová Lupa je internetová anketa, která už čtvrtý rok hledá nejzajímavější a nejoblíbenější projekty v českém internetovém prostředí. V současnosti běží nominační fáze, kdy jednotliví uživatelé Internetu mohou nominovat své favority v jedenácti kategoriích. Vyhlašované soutěžní kategorie letos prošly velkou změnou. Nejčastěji nominované projekty se pak utkají o přízeň internetové veřejnosti ve finálovém hlasování, které poběží od 21. září do 25. října. Slavnostní vyhlášení výsledku je naplánováno na 26. listopadu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).